-->

Monday, September 5, 2011

Contest & Give Away by Ceritera Dieyana.



Wahai ladies2 sekalian,nak dapat barang free x? come on laa.. ofkos la nak kan? ;)

Haa!! Kalau nak,jangan la segan2 join contest from Ceritera Dieyana (CD) ni! :D

Hadiah dia menarik o0o0o0..!!

Tengok cepat!! :D

Tapi ada 7 orang pemenang je taw! So,do ur best la kan.. ;)

  1. Tempat pertama : 2 helai shawl , sling bag , cardigan/jaket & topup RM20
  1. Tempat kedua : 2 helai shawl, cardigan/jaket & topup RM10
  1. Tempat ketiga : 1 helai shawl, purse & topup RM5
  1. 2 orang pemenang by Random.org : 1 helai shawl setiap seorang
  1. Seorang pemenang by lucky draw : 1 helai shawl & puff blouse
  1. Seorang pemenang yang tag rakan paling ramai : 1 helai shawl & cardigan/jacket

Haa!! Terpesona? Terpegun? Terkedu? Ternganga? So,join cepat lah! :D macam mana nak join??

Rajin2 kan tangan korang klik dekat SINI! :D

Okay,aku dah pon tlg promote tuk korang2,sekarang aku nak fulfill semua instruction tu la plak kan..

First sekali,gamba aku pakai shawl. Tadaa!! :D please ignore muka serabai aku tu.. :P

Ni shawl yang jenis ada crumpled2..ada 2 tone color-light purple and dark purple. and the most important thing is buat orang yang PEMALAS macam aku ni,tak payah nak susah2 iron shawl ni! memang sejak azali shawl ni dah kedut cam tu.. ko amek,then terus lilit! simple! :D

How to wear like this? senang sangat! tak perlu nak pakai inner neck. just pakai inner cotton. tak la panas sangat kan? :)

untuk menerangkan lebih detail macam mane aku pakai shawl ni,korang boleh la tgk dekat video tutorial kak Fara yang comel ni.. hee.. :D

kak Fara ni owner Butikpinkku yang meletop tu! shawl dy semua menarik gilos! tak percaya? korang tekan kat SINI!

P/S : ni bukan iklan berbayar ye.. just tlg promote je. tak salah kan Melayu tolong Melayu :)

untuk shawl tutorial tu,korang klik SINI! :)

disebabkan blog yang lama aku ada masalah,aku terpaksa lah buat blog yang baru.. :(

so,aku xsempat nak follow mollow lagi. then,aku pon xbley nk tag sape2.. sorryy!!



Kalau suka,sila LIKE! COMMENT sekali okay? Kalau tak,sentap gua.

5 comments:

Aida Suraya Abdul Rahim said...

harap2 boleh menang la! :D

♥ Cik Nur Elyana ♥ said...

tq join dear.. nice picture

Aida Suraya Abdul Rahim said...

@♥ Cik Nur Elyana ♥

dear,bila end GA ni eh? :)

♥ Cik Nur Elyana ♥ said...

Hyep dear.. Yana dtg wat penilaian sekali lagi.. hee.. Gud luck. :)

Aida Suraya Abdul Rahim said...

@♥ Cik Nur Elyana ♥ hye yana! lama menyepi. bila nk announce winner GA ni? :)