-->

Wednesday, February 22, 2012

Fuhh ! Macam Dapat Balik Nyawa . . ! !



Assalamualaikum ! {。^◕‿◕^。} 

Memang tabiat dari dalam janin lagi suka tempek gamba besau-besau sebagai mukadimah yang ohsem ! -.-'


Semalam merupakan saat paling nebes buat semua UiTM degree students. Nak tidur di kala hujan mencurah lebat ke bumi pun tak senang. Nak berak pon tak nak keluar -.-' Makan KFC pun rasa payau. Kalau hari-hari boleh layan cerita Hindustan sambil menari-nari , semalam mood nak menari dengan Amirr Khan terpadam begitu saja. 


Ohh ! Kenapa? Kenapa? Perlu ke jadik macam ni? :'( Haa ! Ni mula la nak tacing ni . Sobb sobb :'(


Semalam result keluar ! Memang nebes okay ! Berpeluh tapak tangan ! Dah boleh penuhkan sebalang biskut raya dah aku rasa -.-' Jimat stok garam :P 


Nak tunggu result yang boleh menyebabkan orang yang sihat jadi sakit, yang gemuk jadi kurus, yang potpet potpet jadi petpot petpot  bukan lah sesuatu yang cool! Sangat meresahkan ! Ni semua gara-gara result ! Mencik ! T_T


And guess what ? ? ?


Yess ! Alhamdulillah ! Dean List lagi kali ni. Alhamdulillah ! Sangat bersyukur ! ^^ Hadiah untuk mak dengan abah yang dah banyak bagi duit untuk anak nya belajar walaupun anak nya kerap kali menjolikan duit tersebut -.-" Sorryyy ;D


And here, datin seri paduka nak bagi ucapan sikit. Take note ya ! Kalau tak, tarik tali pusat jugak kejap lagi ! 


Eh, gelak pulak ! betol-betol ni ! 


For those yang dapat dean list jugak, congrats ya ! Keep it up,peeps ! ^^


And buat yang belum berjaya, jangan putus asa okay ! Work hard for next semester ! I know we all can do it ! :D




Thanks sudi baca :) Love ya ! 




Kalau suka,sila LIKE! COMMENT sekali okay? Kalau tak,sentap gua.

4 comments: