-->

Saturday, February 4, 2012

Teringin nak jadi MODEL ? JOM !!! ^_^



Assalamualaikum ! 


Amboih bukan main gedabak besar gambar aku tempek ! Kalau tak sentuh sidebar memang tak sah kan? Well ! *puppy eye * Memang nak mintak penampar kan? :P

Hai korang ! ^^ Hari ni terlintas sanubari nak hapdet entry pasal modelling . Yes ! Memang betul ! kalau korang godek-godek balik entry aku, baru-baru ni je aku ada post something pasal modelling. Nak baca ? Ishh ! Maluuu la i ! Hahak ! :D Okay, KLIK SINI  ye,sayang ^^

Kecik-kecik dulu pernah niat nazar nak jadik modelling tak? Kalau pernah, haaa ! NI LAH MASA NYA !!! :D 


Wow ! Menarik kan hadiah tu? :D Tapi bukan tu saja taw ! Saguhati pun ade ^^


Saguhati X 10 pemenang : bernilai RM500
RM50X10 shopping voucher MOON COUTURE

Saguhati X 10 pemenang : bernilai RM200
RM20X10 shopping voucher MOON COUTURE

Saguhati X 50 pemenang : bernilai RM500
RM10X50 shopping voucher MOON COUTURE



YEAYY ! Tak salah kan kalau nak mencuba ? ^^ Jomlah ! Misal lah kita tak menang, at least nanti kita boleh cakap dekat anak-anak,cucu cicit kita:

" Eh, mak dulu pernah jadik model taw! Setakat Siti Nurhaliza tu,pejam mata je la ! Mak lagi cun dulu ! Dato' K tu dulu boyfrend mak la. Dah mak kesian dekat aunty siti tu, mak kasi je kat dia. " 

-.-'


So, korang tunggu apa lagi? Jom ramai-ramai memeriahkan FACES OF MOON COUTURE 2012 !!! ^^

Bagi yang berminat, meh tengok gambar bawah ni kejap. Ikut rules dia betol-betol taww ! ^^


Kalau ada yang masih terkontang kanting lagi, boleh la ke FACEBOOK BAWALCHANTIQUE ! ^^

Jangan risau,owner nye ( Kak Noor ) sangat peramah :) SERIOUSLY ! ^^ 

Oppss ! Lupa nak cakap, winner terbahagi kepada dua taw: 

  • Tempat Kedua,Ketiga & saguhati : Pemenang dikira Like tertinggi
  • Tempat Pertama & Kategori Fotogenik : 80% Like,20% Juri


Okay,sayang. Gudluck ! ^^ Join taww ! :D

SPREAD LOVE 


Kalau suka,sila LIKE! COMMENT sekali okay? Kalau tak,sentap gua.

6 comments:

Dalynniea Abd Rahman said...

aloo sonoknyerrr~ tp xbrnila nak join... hehee awak join laaa.. doakn awk mng~ :))

★ SAZZA MULQAN ★ said...

@Dalynniea Abd Rahman Alaaa.. join la,sayang <3 Mana tahu rezeki awak kan? :)

BTW,thanks,sweety <3

farah hanim said...

ala
seganye
bukn penh pom jadi model
:D
ape2 pon good lck

★ SAZZA MULQAN ★ said...

@farah hanim Alaaa.. sy pun baru try2 je.. :)

Jom laaa :D

Anyway,thanks,sayang :)

Lyssa Faizureen said...

wahhh . best nyer.. teringin jugakk . but , tak layakkk ! HEHE .

★ SAZZA MULQAN ★ said...

@Lyssa Faizureen Jom la lyssa.

Lyssa lagi cantik ! :D

Jom laaaa :D