-->

Friday, December 16, 2011

Duit Daripada Nuffnang untuk Semua Blogger!!!

Assalamualaikum 

Ohoi hoi! Bersemangat ni nak hapdet entry baru. Aku ni baik hati tau! Nak share ngan korang-korang semua ni. 

Nak duit tak? nak tak? Mesti la nak kan?  

Okay,tadi aku check email pastu tengok ada mesej ni dari Nuffnang.


kurang kelihatan? Klik untuk tumbesaran menyeluruh 

Nuffnang dan Kementerian Kesihatan Malaysia bergabung tenaga zahir dan batin untuk menjayakan kempen 'Tak Nak' ni.Kita yang blogger-blogger ni boleh la join. Hadiah dia menarik siooooottt!!

Ni senarai hadiah:

  • 1st place: RM 1,000.00 
  • 2nd place: RM 700,00
  • 3rd place: RM 500,00 
  • 4th place: RM tunai 300 
  • 5th place: RM 150 
  • Saguhati: Baucer Worth RM50.00


Menarik kan? Nak join? Apa nak kena buat?

Steps: 


Mengambil gambar dengan tema kempen 'Tak Nak' tanpa menggunakan rokok atau kotak rokok sebagai prop 
Post di blog anda sebagai sesuatu yang terkini 
• Masukkan kata kunci seperti # taknak, photo contest / duit free dan tidak membunuh

• Link kan di gayahidupsihat.my


Haa! meh pakat ramai-ramai join! :D 



P/S: untuk maklumat lanjut,klik SINI!

Kalau suka,sila LIKE! COMMENT sekali okay? Kalau tak,sentap gua.

2 comments:

JaNnaH SwitSouR said...

akak , jannah tak berani la nak join . takot nt salah step kunk .

Aida Suraya Abdul Rahim said...

@Janah: tak yah takot-takot. try dulu. mana tahu rezeki :) kan? :)