-->

Wednesday, December 21, 2011

S**T BETOL LA OMBAK RINDU NI!!!

ATTENTION: ENTRY NI PENUH DENGAN AYAT HODOH.
MAAF KALAU TAK SUKA.

Tension! Tension! Tension! Tension! Tension! penat dah aih!

Memang ramai yang sekarang ni makan, minum, tidur, semua dengan ombak rindu. Bagi aku kalau nak fanatic sangat pun tak payah la sampai nak susah kan orang pulak. Masalah-masalah ni timbul sejak bayangan ombak rindu ni muncul. Sebelum ni tak pernah jadik. Sumpah tak tipu!


Time nak mandi.


Maaf tak cantik. Darah seni kurang -.-'

Di pagi hari yang hening selalunya diserikan dengan kicauan burung pipit kini di ganti dengan lagu tema Ombak Rindu. Kalau sehari je dapat di maafkan tapi ni dah kali ke 652572254632 juta kali naik bernanah cuping telinga ni -.-' 

Bila dah duduk dalam bilik air tu, tak reti-reti nak mandi cepat-cepat. aku pon bayar bil air jugak weyh! Bukan engkau sorang je. Setiap pagi wajib tunggu dia nyanyi habis 4567658 kali lagu ombak rindu tu nak keluar bilik air. Adoila -.-'


Time makan. Tak kira makan pagi,petang,siang, malam

Bila nak start makan ni -.-' Lapar dah ni,bangang!

Haih! Sebelum ni duduk same-same. Pastu baca doa pastu teruskan usaha untuk menghabiskan rezeki di pinggan. Tapi kali ni nak kena tunggu lagu tu habis dulu baru boleh start baca doa makan. Memang lauk sejuk dulu la kot. Tu pun nasib baik 1 lagu je. Kalau dia mintak nak buat permintaan lagu kang parah jugak -.-' ok. Biarkan.


Time tidur malam

Tidur-tidur la. Esok aku ada test ni. aku sepuk jugak budak ni kang! (Dalam hati)

Yang ni paling aku tension. Kalau time tidur petang,aku boleh maafkan lagik.Ni dengan esok pagi-pagi buta ada test. Dia tak habis-habis memekak. Sakit nya batin mak! Bukan tak boleh nak melalak. Tapi tolonglah ukur baju di badan sendiri. Eh,macam tak masuk je. Ahh! lantak la masuk ke tak. 

Pesanan aku,kalau nak fanatic sangat jangan sampai nak susahkan orang lain. Sekian.

Thanks sudi baca 



Kalau suka,sila LIKE! COMMENT sekali okay? Kalau tak,sentap gua.

5 comments:

SyuHaDa ◕‿◕ said...

hahhahax msti tension gila>.<

Rosalia said...

ahha.sabar2. biasala org skrg ske sgt nak fanatik bkn dpt pape pun.

Aida Suraya Abdul Rahim said...

@Rosalia haha! tengah sabar la ni ;)

Hizatul said...

Mcmtu sekali fanatiknya? Klau saya laa dha lama sedekah pelempang kat bdak tu..hehe.

Aida Suraya Abdul Rahim said...

@Hizatul Haha! :D sikit hari lagi memang makan pelempang jugak rasanya! :P