-->

Sunday, December 11, 2011

The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay


OMG! Hadiah peli! Hadiah peli! tiba-tiba ada suara budak cina terngiang-ngiang!

Okay,tgk tajuk pon dah paham benor la kan? Aku nak join GA nih! meh la pakat-pakat memeriahkan lagi GA si Nisa ni. Gempak doh! kalau tak silap ada 91 hadiah semua sekali. Ada 24 sponsor! Gila B*** btol la!

Dah terkinja-kinja nak hadiah kan? haa.. nak buat macam mana? Meh nak habaq..

STEPS:
1) Buat entry bertajuk "The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay".

2)Letak banner giveaway dalam entry korang. Klik laju-laju untuk grab banner!

3)Letak link sponsor dalam entry! penting ni! jangan tinggal satu pon okay! :)
Ni ha sponsor-sponsor yang kaya raya dan baik hati.


4) WAJIB letak semua sponsors (blogshop) dalam blog list anda. Bagi sponsors yang hanya ada fan page di facebook, korang pergi like fan page dorang tau!

5) Promote entry penyertaan korang habis-habisan, sebab ada hadiah untuk top referral.

6) Tekan butang LIKE dan TWEET kat bahagian bawah entry ini.

7) LIKE fan page blog Saya Suka Menaip di sini - Nisa Kay!


8) Pastikan korang ikut syarat-syarat di atas.



Untuk menambah terejuaan korang,sila klik Senarai hadiah The Ultimate Year End Giveaway.
Cepat-cepat join! Nak join, KLIK SINI

Giveaway mungkin akan ditutup lebih awal kerana penyertaan sudah terlalu banyak.


P/S: Pemenang dipilih secara random org. Best of luck,dear! :) 

    Kalau suka,sila LIKE! COMMENT sekali okay? Kalau tak,sentap gua.