-->

Tuesday, January 3, 2012

Boleh Angin Ahmar Kalau Tak Dapat Ni !


Assalamualaikum!

Walaweyh! Alhamdulillah satu hari ni satu titik hujan pun tak melebarkan taring dekat bumi Kota Bharu ni. Nak study pun tak la sampai tonyoh-tonyoh muka dekat meja sampai bekas-bekas yang orang conteng tu terhapus. 

Rasa agak bersemangat nak menatap Sang Buku dan Sang kalkulator yang setia disisi tat kala exam nak dekat. Terima kasih buat beliau. Oh! Hari ni bukan nak cakap pasal Sang Buku dan Sang Kalkulator ye. Tidak sama sekali.

Setiap hari dengan berbekalkan Laptop aku yang agak lembab, disebabkan terlalu banyak cerita yang didownload sampai ada yang tak tertonton oleh SiMata,aku tetap gigih menyimpannya. Dengan harapan suatu saat nanti semua cerita itu dapat dimanfaat dengan sebaiknya. 

Damn! Lari topik lagik engkau! -.-' Sungguh rakus disitu. Setiap hari,mata aku wajib bersantap kan DUA benda ni. Kalau tak, memang nak berak pun tak dek selera. Sadiskan? Memang.

Benda apa yang penting sangat sampai engkau nak kena tatap jugak tu? Tiba-tiba terngiang suara jiran aku sebelah rumah,Kak Tie nama dia.



Yes! Dat rite! Kata mat salleh dekat belakang rumah aku. Eh,belakang rumah ada parit la -.-'

YUYU ZULAIKHA, ni lah blog yang aku memang suka terjah! Memang suka gilos babing ar dengan blog beliau. Sila kembangkan hidong sekuat-kuat hati ,Yuyu ;) Kenapa yang aku mengada-ngada sangat nak baca blog beliau ni? Menarik sangat ke,bro? Ofkos la! Sebab blog dia cantik,menarik,tertarik kau memang daboom la yang aku jadik angin ahmar kalau tak dapat baca. Korang nak rasa sendirik pengalaman 1 hari dua malam di blog beliau? Jangan segan silu mintak penampar untuk KLIK SINI!!!

Next,


LYSSA FAIZUREEN! oh maigod! Ramai yang bertepuk punggung bila sebut je nama beliau. Yang ni aku tak payah nak terang panjang lebar sampai berketuat tangan nak taip entry ni kan? Memang ramai yang kenal dengan blogger yang femes amos ni! Kalau korang tak kenal jugak tu memang katak bawah tempurung la. Eh,aku tak cakap. Member aku yang suruh cakap macam tu.Ok,tipu! Nak tahu femes mana Si Lyssa ni, korang KLIK SINI!!! Nanti kefemesan beliau akan terserlah disebelah kiri blog beliau. Tengok berapa juta lemon silent readers dia.

Okay,dah penat susuk kiri dan kanan aku menaip. Korang pun mesti ada idola tersendiri dalam kamus blogger ni kan? Sape? Sape? Kongsilaaa :)

Papai,geng! :D

Kalau suka,sila LIKE! COMMENT sekali okay? Kalau tak,sentap gua.

4 comments:

Lyssa Faizureen said...

Amboihhhh .. Entry diaa.. Jap nak berdrama 5 saat !!

"Arghhh ! Kenapa aku ? Kenapa aku ? Kenapa aku ? Tell me whyyy !!!"

HAHA :) Sorry . ter-over . terima kasih lah sebab buat entry idola dia . Lyssa salah seorang nya ? SUMPAH tak percaya . btw , entry ini saangat menarik perhatian . lalalal~ i like dear . Hope awak tak putus asa dalam dunia blog ni okeyy ? :)

muahh`

yuyu Zulaikha said...

aalooolooo sayang.. bab belog cantik, macam tk setuju.. belog yuyu macam pucat je.. ^^ terima kasih sangat sudi baca belog yuyu.. wuuu T__T

keep it good writing sayang!!

<3

Mrs. Wall said...

Bangga lettew Sis Yuyu & Lyssa comment entry dia. X)

★ SAZZA MULQAN ★ said...

@Mrs. Wall ofkos la! Awak jeles lettew! :P