-->

Sunday, January 29, 2012

Lyssa Faizureen ADD aku semalam !!! :D


Sebelum korang jeles sampai tahap nak menjilat lappy meningkat, izinkan aku untuk memberi salam dahulu. ^^


Assalamualaikum ! 

Sungguh indah kan pagi ni? ^^ Bangun pagi, hati dihiburkan dengan kicauan burung pipit, burung belatuk, burung unta dan tidak ketinggalan si burung hantu -.-" 

Tapi tak seindah semalam :D Semalam secara tak sengaja aku ada post something dekat wall LYSSA FAIZUREEN  . Haa ! Meh tengok sini meh ! :D
 

Yaa ! Seperti yang di pamerkan dalam gambarajah diatas, dengan rasminya LYSSA FAIZUREEN bergelar rakan saya di ruangan alam maya yang lebih di kenali sebagai Facebook ! Eksited tak habis lagi ni ! :D Semalam bangga sangat sampai tayang-tayang laptop dekat kucing di rumah dengan harapan diorang paham rasa hati aku. Tapi.... 
(sambung sendirik -.-")

Ahh ! tapi tu semua tak penting ! :D Yang penting, Ni ! TADAAAA !!! 
( Dengan riak dan takabur nya ! Dushh ! -.-" )



Sudah ! Sudah ! Babai ! ^^

P/s: Kalau jeles,sila komen ;D 
Teheee :D



Kalau suka,sila LIKE! COMMENT sekali okay? Kalau tak,sentap gua.

8 comments:

Ezzattie said...

jeles nih....haha bestnya.. kalau la ezzat pun duk penang, boleh kacau daun korang berdating nanti.. malangnya,.... (sambung sendirik) haha

Gadis Pink said...

Bestnya !
Hehe. . :D

★ SAZZA MULQAN ★ said...

@Ezzattie Ezzat ! Meh nak sambung ! :P

malangnya,malang tak berbau :P

kan ? kan ? kan ? :D

★ SAZZA MULQAN ★ said...

@Gadis Pink Best gilos !:D

Sila lah jeles pleaseee :D

cyma said...

Okeyh. .memag sye jeles. .! hhahaaha

★ SAZZA MULQAN ★ said...

@cyma
Cyma, entry ni memang nak bagi awak jeles :P

hamzah ian said...

alor.. nak friend dgn lyssa gak.. =(

★ SAZZA MULQAN ★ said...

@hamzah ian Alaaa... tak mo la sedeh ! Nanti kita kirim salam dekat Lyssa eh :)