-->

Tuesday, January 10, 2012

Eh ! Tak Baik Taww !!



Hai korang ! Assalamualaikum ! ^^

Fuhh ! Rasa macam dah lepas enam ratus empat belas beban kat bahu bila dah berjaya selesaikan exam yang kedua! Oh ! Rasa macam nak beli makanan banyak-banyak pastu nak longgok depan mata. Nak biar hantu jembalang dalam badan melantak. -.-' Cool kan? ^^

Korang-korang! Korang perasan tak satu benda yang sinonim dengan dunia blogger ni? Especially untuk blogger perempuan lah. Yang lelaki tak berapa teserlah sangat.

Kalau nak jadik femes amos, mesti KENA ADA RUPA. Betul tak? Betul weyh! Cuba kau tengok Lyssa Faizureen, Yuyu Zulaikha, Maria Elena,Nisa Kay. Diorang semua ni memang cun melecur la wa cakap!




Dan tak dinafikan dengan kecantikan diorang ni, diorang dapat menambah bilangan followers hanya sekadar menempek gambar yang besar-besar tanpa sebarang entry. Kompom ada orang LIKE,KOMEN! Percaya lah!

Tapi persoalannya, WAJIB ke semua minah blogger nak kena ada package cantik menarik ni? Kalau tak cantik, mesti ramai orang buat dekkk je bila lalu blog dia. Hampeh ! -.-' Tak baik taww!!

Auchh! Korang-korang sekalian, sila ubah persepsi anda ye. Kita di dunia blogger ni semua sama ja. Most of us tujuannya sama. Nak kongsi cerita dengan readers. Tak baik sisihkan orang yang tak dek paras rupa macam Angelina Jolie. Termasuk lah aku. -.- Sobsobs!

“ Don’t judge a book by its cover ”. Bangga cikgu omputih aku. -.-' Kadang-kadang blogger yang kurang comel lote ni lebih baik daripada yang berblogging hanya sekadar nak menempek hebat gambar dia dalam setiap entry.

Tapi blogger yang femes amos ni memang aku tabik la. Diorang punyai bakat sendiri untuk menarik perhatian readers. Syabas! Akan cuba jadik macam korang ! ^^


Babai ! :)

Kalau suka,sila LIKE! COMMENT sekali okay? Kalau tak,sentap gua.

6 comments:

susulemakmanis said...

yeayyh!setuju ngn awak!

Lyssa Faizureen said...

Alamakk . Nama Lyssaa Faizureen pun ada ? Maluuuu . Maluuuu >.< hhe

chuare (: said...

Hmmm Somehow kalau nak blog femes, buat lah entry yang bagus :)

★ SAZZA MULQAN ★ said...

@susulemakmanis Yeah! Meh hi five sikit! :D

★ SAZZA MULQAN ★ said...

@Lyssa Faizureen Uishh! Kali ketiga dah cik Lyssa kita komen. Terharu T_T

★ SAZZA MULQAN ★ said...

@chuare (: betol tu,sayang :)