-->

Sunday, January 1, 2012

Rezeki Anak - Anak ^__^

Assalamualaikum! 



Di malam yang sejuk menggigil ni, otak dah set untuk carik selimut tebal-tebal pastu terus balut badan macam mumia. Memang BEST! Tiba-tiba terasa nak buat entry pasal rezeki anak ikan aku ni haa. 


Jap-jap. Meh tengok gambar ni jap! 


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Okay! Penat dah. Tengok je la. 


TADAAA!!!


Alhamdulillah. Rezeki hujung tahun. Walaupon aku ni tak pernah pakai dress,yang penting aku bertuah! 

Eh. Eh. Apa motif aku buat entry pasal benda alah ni? Nothing. Just nak kongsikan kegembiraan aku dengan korang. 

Thanks sudi selami jiwa gembira aku :)

P/S: Jangan malas-malas join GA lepas ni tau! kalau tak, rugi! 



Kalau suka,sila LIKE! COMMENT sekali okay? Kalau tak,sentap gua.

2 comments:

saya dewi said...

wahhh. alhamdulillah. murah rezeki. tumpang gembira ya. tahniah! :D

Aida Suraya Abdul Rahim said...

Thanks,dewi cantik! :D