-->

Sunday, January 8, 2012

Layan Konsert YAWW ! ^^



Hai buah hati pengarang jantung sekalian! ^^

Rindu aku tak? Rindu??? Oh! Terharu T_T hakikatnya hanya ikan masin dan gulai tempoyak je yang rindukan aku. Aku sedar sape aku. Sobsob :'(

Eh, hari ni tak mau sedih-sedih. Nak cerite pasal konsert ni! ^^ Jom bangun sambil lompat-lompat bintang dulu. Baru ada feel nak baca entry ni :P


Besto diamore la gua cakap! Happening! Entry kali ni aku tak mau nak karang panjang-panjang sepanjang rambut rapunzel. Korang layan je la gambar-gambar ni. Okay? ^^ Penat aku edit untuk korang taw! Dejay-dejay ni banyak yang hyperactive. Blur jadi gambar. -.-'


Nama konsert ni, "Yeah-Yeah Tour HotFM Kelate"





Ni antara dejay-dejay yang terlibat, Ikhwan,FBI, Farid dejay HotFM Kelate :)





Antara basikal FIXIE FREE yang diorang nak bagi masa cabutan bertuah. Tapi nasib tak baik :'(




Oh! Sape-sape yang minat BLACK dekat sini ! Auchh! Suara beliau begitu POWERR okay! Serius tak tipu!





Rahmat MEGA! Aweks MUDA! :D "Dalam berjuta bintang berkelipan,kau bagaikan kejora..." Cis! -.-'





Ni SHAZ! Dia sekarang bergelar Dejay HOTFM Kelate! Ibu kepada seorang anak taw! Nampak je kecik! :P



Ni masa siaran luar HOTFM! Ada Fafau lah! Cantik tak dia pakai tudung ? ^^





OHH! VIP! Yaw! Rasa macam nak berjoget lambak tat kala mereka menari di atas stage. Dalam hati " Eh, tak roboh ke stage ni ? " -.-'




P/S: Memang nak sangat siapkan entry ni semalam. Tapi tenet hampeh! -.-' Bernanah bontot nak tunggu habes upload gamba.



Kalau suka,sila LIKE! COMMENT sekali okay? Kalau tak,sentap gua.

2 comments: