-->

Thursday, January 12, 2012

TV membunuh ?? Betol ke ??

Assalamualaikum,korang ! Selamat pagi ! ^^

Tengok tajuk je terus tangan laju-laju klik nak baca entry ni kan? Oh ! Hope so ^^ Berangan je keje aku -.-'

Pagi ni dekat Hot FM ade borak pasal ' TV membunuh '. Betol ke TV pon boleh membunuh ???



Ni haa antara petikan daripada wall HOT FM >>>

Mempunyai television di dalam kereta berisiko 27% diserang jantung . kerana mereka lebih meluangkan masa dalam kereta dgn menonton tV di ruang yg terlalu kecil.

Anda percaya atau tidak mengenai hal ini??. Atau anda juga mempunyai tV dlm kereta... adakah utk anak2, atau utk keselesaan anda sendiri?..



Betol ke benda ni? Korang rasa ??? Jom KOMEN ! ^^


Kalau suka,sila LIKE! COMMENT sekali okay? Kalau tak,sentap gua.

2 comments:

Mardihah said...

waaahh~
nasib baik kereta mak saya tak de tv. hihi

★ SAZZA MULQAN ★ said...

@Mardihah ha'a! fuh ! selamat :D